• Gran quadern Montessori per progressar en mates. A partir de 7 anys

Gran quadern Montessori per progressar en mates. A partir de 7 anys

Autor/a: Delphine Urvoy

Quadern amb més de 100 activitats que segueixen els principis de la pedagogia Montessori per explicar les matemàtiques als alumnes de 2n i 3r de primària i ajudar-los a progressar d'una manera més tranquil·la.

 

 

Al llarg d'aquest recorregut, l'infant haurà de:

 

- Descobrir cadascuna de les noves nocions fent ús d'activitats de manipulació graduals i d'explicar-ne els seus raonaments: els nombres (fins al 100 i, a continuació, fins al 9.000), les sumes, les restes, les multiplicacions, les divisions i les fraccions.

 

- Consolidar els seus aprenentatges per mitjà d'activitats, en què haurà d'utilitzar les estratègies que haurà après al llarg de les activitats de manipulació: representar les quantitats de manera esquemàtica i, posteriorment, fer servir els símbols matemàtics adaptats per passar a la representació abstracta.

 

- Identificar, comparar i traçar els diferents angles i triangles.

 

- Utilitzar material relacionat amb les activitats: targetes de números, segells, discos de fraccions, cubs, barres de geometria, etc., que l'ajudaran a posar en pràctica fàcilment les fases concretes i gràfiques de l'aprenentatge.

 

 

El quadern inclou etiquetes per manipular i material retallable (formes geomètriques, perles de colors i daurades, fusos, taules de Seguin, etc.).

15,50€
  • ISBN: 978-84-19436-84-9
  • Pàgines: 168

Subscriu-te a la nostra newsletter